Právě vysíláme

Fate Magazine oslavují osmdesátky, pro ně klíčové období v historii hudby

29. července 2024 16:56
Fate Magazine oslavují osmdesátky, pro ně klíčové období v historii hudby

Česká hudební skupina Fate Magazine se vrací na scénu s novým videoklipem Osmdesátky. Je oslavou kultury a stylu 80. let, které členové sestavy považují za klíčové období v historii hudby.

Videoklip Osmdesátky přenese diváky zpět do éry, kdy dominovaly syntetizátory, výrazné módní styly a ikonické taneční pohyby. Kapela se postarala o autentickou atmosféru tím, že natáčela na místě, které připomíná klubovou atmosféru 80. let. Díky tomu videoklip nabízí nejen hudební, ale i vizuální zážitek, který osloví jak pamětníky, tak i mladší generaci.

„Chtěli jsme vytvořit něco, co by našim fanouškům přineslo radost a zároveň jim umožnilo nahlédnout do doby, která byla pro hudbu nesmírně důležitá a byla plná energie a optimismu,“ říká frontman skupiny David Adámek. Osmdesátky jsou pro nás inspirací nejen hudebně, ale i esteticky a věříme, že se nám podařilo tuto atmosféru přenést do našeho videoklipu”. Fanoušci se mohou těšit na retro výpravu plnou neonových světel, retro stylu a autentických kostýmů.

Kapela Fate Magazine po desetileté pauze vydala v roce 2022 album Beztíže a od té doby si získává srdce fanoušků díky svému jedinečnému zvuku, který kombinuje prvky rocku, popu a elektronické hudby.

 

Články, které by tě mohly zajímat