Právě vysíláme

Herečka a bývalka Kanyeho Westa Julia Fox oznámila, že je lesbička

9. července 2024 13:11
Herečka a bývalka Kanyeho Westa Julia Fox oznámila, že je lesbička

Julia Fox randila s Kanye Westem pouhé dva měsíce, přesto médii jejich vztah hodně rezonoval. Obrovskou stopu zanechal i v herečce samotné, která následně o muzikantovi nemluvila zrovna v nejlepším. Jak se nyní zdá, jejich láska spěla k záhubě už v začátcích. Fox totiž nyní přiznala, že je lesbička.

Julia Fox promluvila o své orientaci na tiktoku, kde okomentovala video komičky Emily Gracin. „Miluju, když vidím lesbičky s jejich příteli. Říkám si vždy: Ty toho chlapa musíš vážně nenávidět,“ stojí v něm. Na to herečka reagovala slovy: „Jo, do téhle kategorie taky patřím. Jsem lesbička. Omlouvám se, kluci. Už se to nestane.“

Je to poprvé, co 34letá herečka promluvila o své orientaci, ačkoliv i dříve se o ní dost spekulovalo. V rozhovoru z roku 2022 dokonce uvedla, že přemýšlela o tom, jaké by to bylo randit se ženou. „Možná moji ex měli pravdu, když mě nazývali lesbičkou, a stěžovali si, že jsem s nimi nechtěla mít sex,“ řekla v seriálu Ziwe.

Pohlavní styk údajně neměla ani s Kanye Westem, se kterým se dva měsíce vídala. „Tam šlo o něco jiného,“ prozradila pro New York Times.

Na podzim vydala memoáry Down The Drain, v nichž si na Westa otevřeně stěžovala. Uvedla, že ji dostal do znepokojivých situací, a že měla pocit, že ji využíval k nějaké zvrácené hře. Dokonce od Westa obdržela smlouvu o mlčenlivosti, kterou odmítla podepsat.

Doposud Fox randila pouze s muži. Zda se to po jejím prohlášení změní, je otázkou.

Články, které by tě mohly zajímat