Právě vysíláme

Imagine Dragons přidávají v Praze druhý koncert

13. září 2024 10:23
Imagine Dragons přidávají v Praze druhý koncert

Imagine Dragons přidávají v Praze druhý koncert. Pro velký zájem se rozhodli fanoušci přivítat v Letňanech také ve středu 11. června 2025. První show je naplánovaná o 2 dny dříve, na pondělí 9. června 2025.

Americká kapela Imagine Dragons naposledy vystoupila v Praze na jaře 2022, kdy se jí podařilo vyprodat oba letňanské koncerty o celkové kapacitě 120 000 fanoušků. Potvrdila tak svoje postavení na hudební scéně jako jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti, kterou vede charismatický Dan Reynolds. Držitelé ceny Grammy® a multiplatinových ocenění se vydávají na evropskou část světového Loom World Tour na jaře příštího roku.

Začátkem letošního léta kapela představila své netrpělivě očekávané šesté řadové album Loom, které sklidilo široký ohlas. Deska představuje vrchol jejich umělecké cesty za sebepoznáním a představuje nejlepší dílo, které kdy vytvořili. Loom, které Imagine Dragons kompletně produkovali se švédskými hitmakery a dlouholetými spolupracovníky Mattmanem & Robinem, nachází dokonalou rovnováhu mezi klasickým zvukem a svěžestí, která jim přinášela radost ve studiu.

Pro velký zájem se kapela rozhodla přidat v Česku druhý koncert. Kromě pondělí 9. června 2025 tak v Letňanech zahraje i o 2 dny později, tedy ve středu 11. června 2025. Vstupenky jsou již v prodeji na sítích TicketPortal a TicketMaster.

 

Články, které by tě mohly zajímat