Právě vysíláme

Jennifer Lopez ruší turné. Stojí za tím manželské problémy s Benem Affleckem?

5. června 2024 8:10
Jennifer Lopez ruší turné. Stojí za tím manželské problémy s Benem Affleckem?

Jennifer Lopez se rozhodla zrušit své letní turné, a to jen několik týdnů před jeho startem. Uvedla, že chce momentálně svůj čas věnovat především rodině. Stojí snad za jejím rozhodnutím údajné problémy v manželství s Benem Affleckem?

Zpěvačka Jennifer Lopez se rozhodla zrušit své nadcházející turné This Is Me… Live, na které měla vyrazit k novému albu. Jak uvedla v prohlášení, rozhodla se tak s ohledem na svou rodinu, se kterou by momentálně chtěla trávit více času.

„Láme mi srdce, že vás musím zklamat. Prosím, vězte, že bych tohle neudělala, pokud by to nebylo nezbytné,“ vysvětlila svým fanouškům zpěvačka. „Slibuji, že to napravím, a zase se uvidíme. Všechny vás miluju. Na viděnou…“

Oznámení přišlo ve chvíli, kdy se objevily spekulace o problémech JLo ve vztahu s manželem Benem Affleckem. Několik týdnů spolu nebyli viděni na veřejnosti a podle amerických novinářů dokonce každý bydleli v jiném domě v Los Angeles v čase, kdy byli oba ve městě.

Nato konto spolu šli LopezAffleckem a jeho bývalou manželkou Jennifer Garner a jejich dětmi do kina. Zda si však vyrazili až na popud zpráv, anebo šlo o plánovanou akci, je otázkou.

Za zrušením turné může rovněž stát nízká prodejnost vstupenek. Album Lopez totiž neslaví takový úspěch, jaký by si zpěvačka představila. A stejně tak i její na jaro vydaný film.

Články, které by tě mohly zajímat