Právě vysíláme

Jonas Brothers po koncertě v Česku poznávali krásy Prahy a ochutnali české pivo

včera 10:27
Jonas Brothers po koncertě v Česku poznávali krásy Prahy a ochutnali české pivo

Jonas Brothers minulý týden v úterý odehráli povedený koncert v pražské O₂ areně. A ačkoliv o den později ukončovali své 104 koncertů dlouhé turné v polském Krakově, stihli si české hlavní město ještě projít a také ochutnat tuzemské pivo.

Kapela Jonas Brothers minulý týden ukončila své turné Five Albums. One Night, které trvalo od loňského srpna. Vůbec poprvé se zastavila také v České republice. Jak již dříve uvedla v rozhovoru pro anglické rádio, právě do tuzemska se spolu s Vídní těšila nejvíce. Než proto odcestovala ve středu 16. října do Krakova, stihla si Prahu ještě projít.

Joe Jonas vyrazil do ulic českého hlavního města už v dopoledních hodinách. Naše redakce ho potkala při procházce centrem města, přičemž s sebou neměl žádnou ochranku. Následně na svém tiktoku sdílel video, v němž říká, jak je Praha „nádherná“.

V poledních hodinách pak mohli fanoušci všechny členy Jonas Brothers spolu s DJem a švagrem Kevina Mikeyem Deleasou a bubeníkem Jack Lawlessem potkat na pražské Letné, konkrétně v Lookout Beer Garden, kam si sestava vyrazila na pivo. O fotografii je tam požádala zahraniční fanynka, která později snímek sdílela na sociálních sítích.

Vyjádření O₂ areny

Koncert Jonas Brothers v Praze za sebou zanechal černou kaňku. Zhruba ve své polovině byl přerušen kvůli obavám ze střelby. Na čelo Nicka Jonase totiž někdo z publika zamířil laserem. Nejmladší z tria okamžitě odběhl do zákulisí. Poté, co byli přítomní upozorněni na zákaz používání laserových ukazovátek, show pokračovala.

O₂ arena nato konto sdílela prohlášení, v němž návštěvníky poprosila o respektování řádu haly. „Dovolujeme si upozornit návštěvníky, že porušením návštěvního řádu se vystavují riziku vyvedení z prostoru konání akce bez nároku na náhradu zakoupeného vstupného. Případné porušující jednání může zakládat nejen občanskou (zejm. z hlediska možné náhrady újmy), ale v některých případech i trestní odpovědnost,“ uvedli zástupci O₂ areny.

Články, které by tě mohly zajímat