Právě vysíláme

Jonas Brothers přerušili pražský koncert. Nick se zalekl útoku a odběhl z pódia

včera 12:26
Jonas Brothers přerušili pražský koncert. Nick se zalekl útoku a odběhl z pódia

Nadšení z koncertu Jonas Brothers v Praze narušila nemilá událost. Na Nicka Jonase zamířil jeden z diváků laserem a show byla nečekaně na nějakou dobu přerušena.

Známá bratrská trojice Jonas Brothers vystoupila v rámci svého světového turné v Praze. Jelikož byla show několikrát odložena, fanoušci byli na koncert velmi natěšení. Skvělé vystoupení ovšem narušilo nepochopitelné chování jednoho z návštěvníků. Někdo totiž začal svítit laserem na obličej Nicka Jonase. Ten se pochopitelně zalekl a okamžitě z bezpečnostních důvodů odběhl z pódia. Na místě potom zavládla mírná panika, protože nikdo nevěděl, co se stalo.

Na místě byli i redaktoři Evropy 2. Po zhruba 10 minutách vystoupil na pódiu pořadatel koncertu, který v divákům oznámil, že pokud bude na místě dál používán laser, koncert bude úplně zrušen. Naštěstí se ale právě to nestalo a show pokračovala. Vzhledem k teroristickým útokům, které se odehrály v minulosti, jsou ovšem obavy na místě. Podobné chování je tedy neakceptovatelné a snad se fanoušci z této situace poučili.

Články, které by tě mohly zajímat