Právě vysíláme

Justin Timberlake má průšvih. Zatkli ho za řízení pod vlivem alkoholu

19. června 2024 10:34
Justin Timberlake má průšvih. Zatkli ho za řízení pod vlivem alkoholu

Justin Timberlake v úterý strávil několik hodin ve vazbě, když jej na newyorském Long Islandu zadrželi pro podezření, že řídil auto opilý. Podle policie ignoroval značku stop a vyjel ze svého pruhu. Už byl předveden před soud, který jej po úvodním jednání propustil na svobodu, uvádějí americká média.

Podle agentury AP čelí Timberlake obvinění z řízení pod vlivem omamné látky. Po nočním zadržení dopoledne stanul před soudem v městečku Sag Harbor, kde má proces podle oznámení prokuratury pokračovat v pátek 26. července 2024. Timberlakeovi zástupci na žádost agentury AP o komentář nereagovali.

Dokument zveřejněný soudem uvádí, že zpěvák řídil nové BMW, když jej krátce po půlnoci místního času (6:00 SELČ) zastavil strážník. „Jeho očí byly podlité krví… Z jeho dechu byl cítit silný zápach alkoholu… Měl zpomalenou řeč, chůze byla nejistá,“ popsala policie stav podezřelého. Timberlake podle dokumentu strážníkovi řekl, že měl jedno martini, dechovou zkoušku odmítl.

Východ Long Islandu, kde se kauza odehrává, je oblíbenou letní destinací bohatých ležící několik desítek kilometrů východně od New Yorku, poznamenala AP. Timberlake má podle svých internetových stránek na tento víkend naplánované 2 koncerty v Chicagu a příští týden 2 vystoupení v New Yorku.

43letý zpěvák a herec se proslavil jako člen chlapecké skupiny *NSync. Uspěl i poté, co se vydal na sólovou dráhu, má mimo jiné deset cen Grammy. Uchytil se i na filmovém plátně, zahrál si například ve filmech Alpha Dog, V řetězech, Guru lásky či ve snímku Sociální síť o vzniku sociální sítě Facebook.

Držitel řady ocenění včetně Emmy nebo Brit Award po rozchodu s Britney Spears tvořil několik let pár s hollywoodskou hvězdou Cameron Diaz. V roce 2007 se jeho partnerkou stala další herečka Jessica Biel, se kterou se v říjnu 2012 oženil. Pár má 2 syny – 9letého a 3letého.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat