Právě vysíláme

Justina Biebera vytočili fanoušci. Vypadněte odsud, křičel po nich

14. srpna 2024 14:07
Justina Biebera vytočili fanoušci. Vypadněte odsud, křičel po nich

Život megastar nebývá vždy jednoduchý. Své o tom ví i Justin Bieber, kterého pronásledují fanoušci na každém kroku. A to i v jeho volném čase. Naposled se tak stalo v hotelu v Hollywoodu, kde to zpěvák už nevydržel a vypěnil: „Vypadněte odsud,“ křičel na příznivce.

Skupina fanoušků čekala na Justina Biebera před hotelem Waldorf Astoria, kam ho přivezl řidič. V jedné ruce držel energy drink a ve druhé šedou mikinu, když se na něj příznivci vrhli. Zpočátku zůstával zpěvák klidný, když ho však nechtěli nechat jít, neustále si jej natáčeli a smáli se, vypěnil.

„Myslíte, že je to vtipné? Vypadněte odsud,“ je slyšet Biebera ve zveřejněném videu zvyšovat hlas. Nakonec mu pomohla až ochranka.

Zatímco někteří se Biebera zastávají, jiní se do něj na sociálních sítích strefují. Především pak do stylu oblékání, kdy podotýkají, že by si člověk ve 30 letech měl být schopný koupit kalhoty, které mu nebudou padat.

Muzikant se již brzy stane otcem. Když v květnu s manželkou těhotenství oznámili, byla Hailey Bieber dle svých zástupců v šestém měsíci těhotenství. Miminko tak může přijít každým dnem.

Články, které by tě mohly zajímat