Právě vysíláme

Kanye West končí s hudbou

11. července 2024 9:10
Kanye West končí s hudbou

Kanye West dospěl k šokujícímu rozhodnutí. Končí svoji kariéru. Informoval o tom rappera Rich The Kid, který následně zprávu od kamaráda sdílel na sociálních sítích. „Nejsem si jistý, co jiného budu dělat,“ napsal West.

Zdá se, že nové skladby od Kanyeho Westa už neuslyšíme. Alespoň o tom svědčí jeho zpráva Rich The Kidovi, jemuž oznámil, že končí se svou hudební kariérou. Netuší sice, co jiného bude dělat, muzika to ale zřejmě nebude. Rich The Kid se svého kolegy zeptal, proč se tak rozhodl, ve screenu zprávy už ale není vidět, jaké odpovědi se dočkal.

Jak naznačil, West má ještě spoustu nevydaných songů. Ty zřejmě také pustí do světa, ovšem nové muzice se pravděpodobně vyhne. U rappera ale nikdo neví. Například v roce 2019 se nechal slyšet, že už bude skládat jenom gospely. A nestalo se tak.

West si nedávno zavařil cestou do Ruska. Do Moskvy měl přiletět na oslavu narozenin Gošiho Rubčinského, módního návrháře značky Yeezy, která rapperovi patří. Ubytovat se tam měl v hotelu Four Seasons, kde si zabral nejdražší apartmán v přepočtu za 300 tisíc korun.

 

Články, které by tě mohly zajímat