Právě vysíláme

Lady Gaga plánuje největší turné své kariéry, kvůli Oasis a Coldplay ho ale musí odložit

včera 15:54
Lady Gaga plánuje největší turné své kariéry, kvůli Oasis a Coldplay ho ale musí odložit

Zpěvačka Lady Gaga plánuje podle zahraničních médií své dosud největší turné. Navštívit by během něj chtěla nejen Severní a Jižní Ameriku, ale také Evropu, Asii či Austrálii. Má to však háček. Kvůli souběžně běžícím šňůrám Oasis a Coldplay ho musí odložit na rok 2026.

O možném světovém turné Lady Gaga se spekuluje už několik měsíců. A vzhledem k tomu, že zpěvačka momentálně připravuje své sedmé studiové album, se šňůra přímo nabízí. Podle zahraničních médií by dokonce měla být největší, na kterou kdy interpretka vyrazila. Její fanoušci si však zřejmě budou muset počkat až do roku 2026. Proč?

Velké koncertní show totiž na příští rok připravují také Coldplay a Oasis a tým Lady Gaga se bojí, že zpěvačku mohla dvojice kapel zastínit. A co si budeme nalhávat, je to více než pravděpodobné. Coldplay platí za výbornou koncertní sestavu a Oasis se vrací na scénu po více než patnácti letech. Tomu Lady Gaga prostě konkurovat nemůže.

„Příští rok jí vyjde nové album. Doufala, že léto stráví na turné. Ale kvůli Oasis a Coldplay musela své rozhodnutí změnit. Udělá proto šňůru v roce 2026. Její fanoušci si alespoň budou moci ušetřit peníze na vstupenky,“ uvedl nejmenovaný zdroj magazínu The Sun.

Lady Gaga vystoupila hned dvakrát také v České republice. Zatímco její první koncert v O2 areně byl beznadějně vyprodaný, druhý byl poloprázdný. Zda se k nám zpěvačka podívá i na připravovaném turné, je zatím ve hvězdách.

Články, které by tě mohly zajímat