Právě vysíláme

Lady Gaga se bude vdávat. S přítelem se přitom dříve kvůli odlišným názorům na rodinu rozešla

29. července 2024 15:46
Lady Gaga se bude vdávat. S přítelem se přitom dříve kvůli odlišným názorům na rodinu rozešla

Zpěvačka Lady Gaga se bude vdávat. Svého přítele Michaela Polanskyho představila během Letních olympijských her v Paříži premiérovi Gabrielovi Attalovi jako svého snoubence. Společné setkání bylo zachyceno na video, které nyní koluje po sociálních sítích.

38letá Lady Gaga se bude vdávat. O ruku ji požádal její přítel Michael Polansky, s nímž se dala dohromady v roce 2020. Jako snoubence ho představila premiérovi Francie Gabrielovi Attalovi, s nímž se vyrazila podívat na soutěž v plavání. Přítomní fanoušci jejich seznámení zachytili a zveřejnili na sociálních sítích.

S o 3 roky starším přítelem se poprvé zpěvačka ukázala na veřejnosti v únoru roku 2020, kdy společně vyrazili na Super Bowl. Následně ho přivedla také na svůj koncert. Polansky je výkonným ředitelem nadace Parker Foundation, která se věnuje změnám ve vědě, řeší mimo jiné zdraví a občanskou angažovanost. Také je šéfem nadace, jež se zabývá léčbou rakoviny.

O zásnubách Lady Gaga a Polanskyho se spekuluje od letošního dubna, kdy byla zpěvačka spatřena s diamantovým prstenem na prsteníčku. Interpretka hitu Poker Face a mnoha dalších šířící se zprávy nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. Nyní už ale není pochyb.

Přitom na začátku roku 2023 se měla dvojice rozejít. Zatímco Gaga se chtěla vdát a mít děti, Polansky to měl cítit jinak. Pár si však vše vyříkal a po několika měsících odloučení byl spolu opět zachycen na veřejnosti. A láska mu, zdá se, kvete i nadále.

 

Články, které by tě mohly zajímat