Právě vysíláme

Lana Del Rey se vdala. Vzala si dobrodruha Jeremyho Dufreneho, poprvé se s ním na veřejnosti objevila v srpnu

28. září 2024 9:10
Lana Del Rey se vdala. Vzala si dobrodruha Jeremyho Dufreneho, poprvé se s ním na veřejnosti objevila v srpnu

Zpěvačka Lana Del Rey je vdanou paní. Po několika měsících vztahu si vzala Jeremyho Dufreneho, jenž dělá průvodce na lodích plujících po řekách, kde se vyskytují krokodýli. Sňatek se uskutečnil ve čtvrtek 26. září 2024 v Louisianě.

O sňatku Lany Del Rey informoval server DailyMail, který zveřejnil fotografie, na nichž devětatřicetiletou zpěvačku doprovází svatební uličkou její otec Robert Grant. Interpretka hitu Summertime Sadness si oblékla bílé šaty a vlasy si nechala natočit a svázat do copu který si následně přehodila přes levé rameno.

Lana Del Rey řekla „ano“ Jeremymu Dufrenemu, rodákovi z Louisiany a otci 3 dětí. Pracuje jako průvodce na lodích, které plují po řekách, v nichž se vyskytují krokodýli. Zatímco pro něj šlo o druhý sňatek, muzikantka se vdávala poprvé.

Ačkoliv se spolu dvojice začala ruku v ruce poprvé objevovat na veřejnosti až počátkem září, zná se již zřejmě delší dobu. Del Rey totiž v roce 2019 zveřejnila na instagramu fotografii, na níž se nachází také Dufrene. Jak dlouho spolu ale tvoří pár, zůstává tajemstvím.

 

Články, které by tě mohly zajímat