Právě vysíláme

Mirai Navrátil se měl zaplést do rvačky na koncertě Eda Sheerana

1. srpna 2024 16:11
Mirai Navrátil se měl zaplést do rvačky na koncertě Eda Sheerana

Zpěvák Mirai Navrátil podstoupil v úterý operaci zlomené čelisti. Jak k bolestivému zranění přišel, si on sám nechal pro sebe. Na povrch však začínají vyplouvat informace ze strany fanoušků interpreta, kteří tvrdí, že se měl poprat na koncertě Eda Sheerana.

„Dost tam pařil. Po koncertu se v davu zapletl do potyčky a dostal, jak se lidově říká, přes držku,“ uvedl zdroj deníku Blesk. Jak následně uvedla svědkyně v komentářích na sociální síti: „Byl to nějakej idiot, viděla jsem to na vlastní oči, chudák.“ V incidentu měly sehrát roli i alkohol a ego.

Sám muzikant nic nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Mluvčí policie Iva Kormošová se nechala slyšet, že k fyzickému napadení během koncertů Eda Sheerana nedošlo, respektive nebyl žádný incident nahlášený.

Jak se podařilo zjistit CNN Prima News, zpěvák nevyhledal na místě ani lékařskou pomoc. Jak napovídají další komentáře na sítích, muzikant dokonce zvládl odcestovat až do Ostravy a operaci měl podstoupit nakonec tam, blízko svému domovu.

Ať už jsou spekulace pravdivé, či ne, jisté je, že Mirai musí odložit následující Mirai Fest v Liberci, který se měl uskutečnit v sobotu 3. srpna 2024. Nad dalšími koncerty visí otazník.

Články, které by tě mohly zajímat