Právě vysíláme

Mirai se chystají pokořit další metu, oznámili koncert v Edenu

17. června 2024 18:14
Mirai se chystají pokořit další metu, oznámili koncert v Edenu

Po vyprodaných O₂ arenách míří Mirai do ještě větších prostor. Po vzoru Marka Ztraceného a Bena Cristovao se rozhodli vyprodat největší stadion v České republice – Eden. Oznámili to na sobotním Mirai Summer Festu, který se konal v pražských Riegrových sadech.

„Když nemůžeš, tak na malou chvíli zpomal a nadechni se. V příštím roce se uvidíme jen jednou,“ hlásá stránka jedeneden.cz, kterou Mirai nechali vyrobit speciálně pro koncert v Edenu. Více informací o největší show své kariéry si zatím kapela nechává pro sebe. Není známé ani její datum. Vzhledem k fotbalové sezóně ale pro koncert zbývají pouze dva vhodné měsíce – červen a červenec.

Za sebou mají Mirai tři koncerty v pražské O₂ areně. Dva se uskutečnily v roce 2022, jeden pak v minulém roce. Nejen o vystoupeních v ní sestava vydala na svém YouTube kanálu krátké after movie. „Naprosto to předčilo má očekávání a otevřelo mi to trochu oči. Je fajn to někdy vidět ze třetí osoby,“ uvedl zpěvák a dodal: „Vlastně mi je líto, že nemáme takových dotažených vzpomínek z minulosti víc. I pro mě samotného je to zajímavý, ač jsem tam celkem u všeho byl.“

Momentálně kapela brázdí republiku na svých Mirai Summer Festech. Průběhu prázdnin se každý víkend podívá do jednoho až dvou měst, kde ve tři hodiny odpoledne otevře brány areálu. V rámci akce se fanoušci mohou s Mirai vyfotit, užít si akustický koncert i velkou show na závěr večera.

Články, které by tě mohly zajímat