Právě vysíláme

Mirai se ozval fanouškům z nemocnice, má zlomenou čelist

31. července 2024 14:48
Mirai se ozval fanouškům z nemocnice, má zlomenou čelist

V úterý ve večerních hodinách oznámila kapela Mirai, že její frontman leží právě na operačním sále, a že musí zrušit následující koncert v Liberci. Až do středečního odpoledne fanoušci čekali na zprávu o zdravotním stavu oblíbeného zpěváka. Nyní se jim ozval sám Mirai Navrátil. Jak prozradil, hned ve 2 místech si zlomil čelist.

„Děkuju moc za vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama. Věřím, že budu ASAP dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem,“ napsal Mirai Navrátil na Instagram k fotografiím, na nichž má tvář značně opuchlou.

„Děkuji doktorům a sestřičkám za láskyplnou profi péči. Pár týdnů mě čeká kašovitá strava a drinky only, tak se těším na pořádný šnycl na Summer Festu,“ dodal ještě. Kdy se na pódia vrátí, neupřesnil. Zřejmě to zatím neví ani on sám. Zlomená čelist je bolavá sama o sobě, natož, když s ní musíte zpívat.

Prozatím sestava přeložila na neznámé datum koncert v Liberci, kam se v rámci Mirai Festu měla podívat v sobotu 3. srpna 2024. V následujících týdnech má naplánovaná další vystoupení. Zda proběhnou, bude záležet na délce rekonvalescence frontmana.

Články, které by tě mohly zajímat