Právě vysíláme

Nevlastní dcera kytaristy Slashe spáchala ve 25 letech sebevraždu

24. července 2024 12:03
Nevlastní dcera kytaristy Slashe spáchala ve 25 letech sebevraždu

Kytarista Slash ruší koncerty. Jeho nevlastní dcera Lucy zřejmě spáchala sebevraždu. Mrtvou ji nalezli v pátek 19. července 2024 v soukromé rezidenci v Los Angeles. Zpěvák následně její odchod potvrdil i na svém instagramu.

Lucy – Bleu Knight se narodila v roce 1998 Slashově dlouholeté partnerce Meegan Hodges a jejímu ex Marku Knightovi. Podle všeho se dlouhodobě potýkala s psychickými problémy, které vyvrcholily až v sebevraždu, píší zahraniční média. Oficiální příčina úmrtí Knight zatím nebyla prozrazena.

Slash úmrtí nevlastní dcery oznámil na svém instagramu. „Byla neuvěřitelnou umělkyní, vášnivým snílkem a okouzlující, milující a sladkou duší,“ uvedl. Dodal, že v této těžké chvíli prosí rodina o soukromí a nešíření spekulací na sociálních sítích.

Zajímavostí je, že Lucy – Bleu Knight před svým odchodem naplánovala příspěvek na instagramu. Vyšel jen 3 hodiny po oznámení kytaristy Guns N‘ Roses. „Pokud jste se někdy kvůli mně cítili vyloučení, zmanipulovaní nebo kontrolovaní mou osobou, řekla jsem vám, ať skončíte se svou každodenní prací a nenecháváte se finančně podporovat mými rodiči, nebo jsem vaše problémy utopila ve falešné pozitivitě – omlouvám se,“ napsala Lucy.

„Nespočet zmeškaných příležitostí kvůli velkému egu, nejistému srdci a strachu ze zranitelnosti. Nechť se má duše poučí z ubohé práce, kterou jsem předvedla jako Lucy – Bleu,“ stojí dále v příspěvku.

Ten okomentovala její matka Meegan Hodges. „Moje holčičko. Miluju Tě nadevše. Tak moc je mi to líto,“ napsala.

Slash v důsledku úmrtí nevlastní dcery zrušil nejbližší koncerty. Na pódium se vrátí v neděli 28. července 2024 v Torontu.

Články, které by tě mohly zajímat