Právě vysíláme

Pam Rabbit se chystá do Roxy a vydává nový singl pamPampam

7. září 2024 8:00
Pam Rabbit se chystá do Roxy a vydává nový singl pamPampam

Mezi nejvýraznější hlasy současného popu patří rozhodně zpěvačka Pam Rabbit. Po našlapané sezoně plné festivalů se Pam chystá na svůj dosud největší koncert kariéry.

Už 3. října totiž předvede svým fanouškům jedinečnou a nezapomenutelnou show ve vyprodaném pražském klubu Roxy. Ačkoli přípravy zabírají nemálo času, nebrání to pracovité umělkyni vydávat nové písně. Nyní přichází se singlem o chemické lásce s názvem pamPampam.

Jako u mnoha starších písní, i na novém tracku spolupracoval s Pam slovenský producent a kytarista Rony Janeček. „Singl pamPampam jsme napsali s Ronym tak nějak náhodou. Neměli jsme náladu na rozdělané projekty, tak jsme si řekli, že budeme prostě psát a třeba z nás něco vypadne,” říká s úsměvem zpěvačka.

 

Track, který na vás okamžitě dýchne jedinečnou atmosférou především díky vytříbené produkci a citlivému songwritingu, skrývá také jednoduchý, ale nakažlivý refrén. Svým tematickým zaměřením na chemickou lásku se také trochu vymyká dosavadní tvorbě Pam Rabbit. „Psát texty o těchto tématech není můj styl. Ale ten zvuk kytary hned na začátku písně mě tam okamžitě zavedl,” uzavírá povídání Pam.

Fanoušci Pam Rabbit už můžou pomalu odpočítávat dny do největšího koncertu kariéry úspěšné zpěvačky. Ten se uskuteční už 3. října v beznadějně vyprodaném klubu Roxy. A podle Pam se rozhodně máme na co těšit!

Články, které by tě mohly zajímat