Právě vysíláme

Po roce opět spolu. Randí zase Shawn Mendes a Camila Cabello?

16. července 2024 11:52
Po roce opět spolu. Randí zase Shawn Mendes a Camila Cabello?

Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš, říká se… Shawn Mendes a Camila Cabello se však k sobě i přesto pokusili minulý rok vrátit. Nevyšlo to a zpěvák na to konto napsal smutný rozchodový song. Nyní spolu byla dvojice znovu viděna. Zkouší to snad spolu potřetí?

Camile Cabello a Shawnu Mendosovi všichni viděli pár snů, podobně jako před lety ve Vanesse Hudgens a Zacu Efronovi. Proto jejich fanoušky zaskočilo, když dvojice v roce 2021 oznámila rozchod. Zřejmě velmi bolestivý. O 2 roky později se pokoušela o návrat. Randila spolu však jen několik dní. Zjistila, že momentálně její vztah fungovat nebude.

Mendes se z druhého rozchodu musel vypsat. Jen několik hodin po něm napsal a nahrál skladbu What The Hell Are We Dying For?, kterou okamžitě vyslal do světa. Šlo o první novou píseň, kterou si jeho příznivci mohli poslechnout od vydání té předchozí.

Zdálo by se, že tady příběh Mendese a Cabello končí. Fanoušci ale nyní spekulují, zda je tomu skutečně tak. Ex-partneři totiž spolu byli viděni ve velmi živé konverzaci na finále Copa América Final. K žádným více než přátelským dotykům mezi nimi však nedošlo, a tak si na případné potvrzení vztahu ještě budeme muset počkat.

Jak Cabello přiznala v březnu letošního roku v podcastu Call Her Daddy Alexe Coopera, Mendes jí nikdy nebude lhostejný. „Vždycky ho budu milovat. Je to dobrý člověk. Mám ex, kteří jsou strašní. Ale on takový není. Je vážně milý,“ řekla o něm.

Články, které by tě mohly zajímat