Právě vysíláme

Pokáč zpívá o tom, že život není vždycky fér, a prozrazuje lék na všechny chmury

14. září 2024 8:10
Pokáč zpívá o tom, že život není vždycky fér, a prozrazuje lék na všechny chmury

Pokáč přichází s novou tvorbou a singlem Solitaire, v němž upozorňuje, že život občas není až tak fér. Videoklip přináší typický osobitý humor a nadhled. Pokáč navazuje na úspěšnou spolupráci s producentem Johnym Rainbowem a režisérem Jakubem Mahdalem.

Nová píseň je zvukově odvážnější oproti dosavadní tvorbě. „S Johnym Rainbowem, mým dlouholetým producentem, jsme dali songu trochu peprnější výraz než obvykle, protože proč, ne?“ uvedl Pokáč k singlu, který zmiňuje, že život není jen růžový a prozrazuje svůj lék na chmury. „Každýmu z nás se v životě přihodí menší či větší tragédie, se kterou se musí srovnat. Nejlepší lék na tyhle rány je čas, ale mě pomáhá vnímat maličkosti kolem sebe, který se na první pohled můžou zdát všední. Radujte se a važte si i sebemenších malicherností,“ komentuje píseň Pokáč.

Videoklip vznikl ve spolupráci s týmem režiséra Jakuba Mahdala. „S Pokáčem jsme natočili přes 20 videoklipů, takže se vždycky snažíme vymyslet něco nového. Tentokrát jsme ho uvěznili do obří herní karty,“ uvedl Jakub Mahdal. Pokáč, který je tedy hlavním protagonistou v roli žulíkové karty diváky provádí běžnými životními situacemi a peripetiemi. „V klipu jsem si po delší době zahrál s mojí ženou Eliškou, což bylo super, protože jsme mohli dát děcka babičce a užít si společný odpoledne,“ uzavírá Pokáč.

Kromě vydané novinky Pokáč nedávno obdržel dvě zlaté desky za své úspěšné Rodinné album, které se stalo oblíbeným mezi fanoušky po celé České i Slovenské republice. Tyto úspěchy potvrzují jeho pevné místo na hudební scéně. Na podzim vyrazí na dlouho připravované slovenské tour.

Články, které by tě mohly zajímat