Právě vysíláme

Přítelkyně Liama Paynea odhalila smutnou skutečnost. Zpěvák s ní příští rok plánoval svatbu

24. října 2024 12:53
Přítelkyně Liama Paynea odhalila smutnou skutečnost. Zpěvák s ní příští rok plánoval svatbu

Plánovali svatbu. O takovou zprávu se podělila s fanoušky přítelkyně Liama Paynea Kate Cassidy, která je tragickým úmrtím svého partnera zcela zdrcená. „Vždycky budeš se mnou. Mám teď svého strážného anděla,“ poslala mu vzkaz do nebe.

Od smrti zpěváka Liama Paynea uplynul již týden. Zpěvák ve středu 16. června 2024 v odpoledních hodinách spadl z hotelového balkónu v Buenos Aires a na místě svým zraněním podlehl. Jeho nejbližší smutnou událost pomalu zpracovávají, mezi nimi i muzikantova partnerka Kate Cassidy.

„Nevím, kde začít. Moje srdce je zlomené tolika způsoby, že to nedokážu vyjádřit. Přála bych si, abys viděl, jak obrovský vliv jsi měl. Všem okolo jsi přinášel radost – milionům fanoušků, rodině, přátelům a hlavně mně. Byl jsi tolik milovaný,“ uvedla v novém prohlášení Cassidy.

„Jsi – nemohu říct byl – můj nejlepší kamarád, láska mého života. Rozzářil jsi každou místnost, do které jsi vkročil. Nezdá se mi to skutečné. Nedokážu pochopit, že už tady nejsi. Nevím, jak budu žít bez tebe po svém boku,“ přiznala zdrcená přítelkyně.

Připomněla také nedávnou noc, při které si dvojice poněkolikáté vyznala svou lásku. „Stále mám u sebe ten list papíru. I když jsi mi říkal, ať se nedívám, udělala jsem to. Napsal jsi: ‚Já a Kate se do roka vezmeme/zasnoubíme a budeme spolu žít navždy.‘ Liame, vím, že spolu budeme navždy, ačkoliv ne tak, jak jsme si to plánovali. Vždycky budeš se mnou. Mám teď svého strážného anděla.“

V závěru dopisu věnovanému někdejšímu členovi One Direction Cassidy napsala: „Budu Tě milovat po zbytek svého života, snít o Tobě a vzpomínat na Tebe, kamkoliv půjdu.“

Přestože dvojice nebyla zasnoubená, Payne svou přítelkyni v dohledné době zřejmě brzy plánoval požádat o ruku. Pár spolu strávil dva roky života. Předtím muzikant randil mimo jiné s Cheryl Cole, s níž má sedmiletého syna Beara.

Články, které by tě mohly zajímat