Právě vysíláme

Přítelkyně zesnulého Liama Paynea se poprvé od jeho smrti ukázala na veřejnosti

22. října 2024 8:10
Přítelkyně zesnulého Liama Paynea se poprvé od jeho smrti ukázala na veřejnosti

Americká herečka Kate Cassidy se poprvé od tragické smrti svého přítele Liama Paynea objevila na veřejnosti. Po boku 2 kamarádek vyrazila do obchodu, kde nakoupila granule a pamlsky pro psa, kterého si se zpěvákem pořídila.

Kate Cassidy si prochází nejtěžším obdobím ve svém životě. Za tragických okolností přišla o svého přítele Liama Paynea, s nímž se dala dohromady v roce 2022. Z Argentiny, kde dvojice od začátku října pobývala, se vrátila jen 2 dny před muzikantovým skonem. Payne spadl ve středu 16. října 2024 z balkonu svého hotelového pokoje.

Liame, můj anděli, jsi moje všechno. Chci, abys věděl, že jsem tě bezpodmínečně milovala. A budu tě milovat až do konce svého života. Miluju Tě, Liame,“ uvedla Cassidy v následném prohlášení.

Poprvé od smrti někdejšího člena One Direction byla pětadvacetiletá influencerka spatřena o víkendu na veřejnosti. V doprovodu svých kamarádek a psa, kterého si s partnerem pořídila, byla na Floridě, kde momentálně pobývá, nakoupit v chovatelských potřebách. Ven vyrazila ve volném triku a šedých teplákách a nenamalovaná, viditelně otřesená ztrátou přítele.

Pohřeb Paynea se uskuteční ve Velké Británii, odkud pochází. Momentálně se čeká, až policie povolí převoz jeho ostatků. Pohřeb se pravděpodobně uskuteční na začátku listopadu.

Články, které by tě mohly zajímat