Právě vysíláme

Sebastian si plní sen, deset let na scéně oslaví ve Foru Karlín

30. června 2024 18:05
Sebastian si plní sen, deset let na scéně oslaví ve Foru Karlín

Sebastian po návratu ze Survivoru pracuje na nové hudbě. Výsledkem je energický singl Comeback, spolu s nímž kapela oznamuje svůj zatím největší koncert. Deset let na scéně oslaví v sobotu 8. listopadu 2025 ve Foru Karlín. „Bylo potřeba dospět a počkat na tu správnou chvíli,” říká sestava.

Do Česka se Sebastian vrátil o 10 kilo lehčí a s čistou hlavou. „Na Survivor jsem jel s mnoha nevyřešenými otázkami, které se mi tam podařilo vyjasnit,” vzpomíná frontman. Z Dominikánské republiky, kde soutěžil v reality show, se vrátil k nepoznání. Absence jídla a drsné podmínky se podepsaly nejen na jeho vzhledu, ale i na psychice. Nově nabytou energii naplno využil k tvorbě a nahrál track s názvem Comeback. Na feat přijal pozvání výrazný talent nové vlny českého rapu, rapper Petroff.

Singlem Comeback oznamuje kapela start prodeje svého dosud největšího koncertu v pražském Foru Karlín, jež je po vyprodaném křtu v Roxy jak pro členy kapely, tak pro celý tým další metou.  „Slavíme 10 let na scéně a kde jinde to oslavit než právě ve Foru Karlín. Připravujeme podium a show, jako by to byl koncert ve Wembley. Bude to nezapomenutelné. Pro nás i fanoušky,” slibuje kapela Sebastian. O vizuální show se postará skvělý stage designer Jan Hrbek. „Je to pro nás všechny milník, kterým si splníme sen. Bude to bomba!” říká bubeník Dominik Smutný.

„Bylo potřeba dospět a počkat na tu správnou chvíli. Je to pro nás obrovskej sen a odměna za ty roky hraní. Dáme do toho všechno,” dodává kapela.

 

Články, které by tě mohly zajímat