Právě vysíláme

Sebastianovi zemřel tatínek, kvůli kterému opustil Survivor

8. srpna 2024 14:39
Sebastianovi zemřel tatínek, kvůli kterému opustil Survivor

Stalo se to, čeho se nejvíc obával. Sebastian Navrátil se naposledy rozloučil s otcem, který zemřel na rakovinu.

Český zpěvák Sebastian se sice s otcem většinu svého života nestýkal, ale kvůli němu například opustil reality show Survivor. Tatínek totiž onemocněl pokročilým stádiem rakoviny a už se nemohl vyléčit. Sebastian se s ním tedy chtěl rozloučit a alespoň trochu napravit pošramocené vztahy. Nyní zpěvák na sociálních sítích uvedl, že tatínek zemřel. I před smrtí ho ovšem Navrátil stihnul několikrát vidět.

„Poslední měsíc jsem trávil každý den na onkologii, kde jsem doprovázel otce v jeho posledních chvílích. Přišlo to v moment, kdy jsem musel pracovně odjet na festival v zahraničí. Našel jsem první možný spoj zpět, abych mohl přijet uctít jeho památku. Času bylo málo, i když nakonec o trochu víc, než se předpokládalo, ale i tak jsme si stihli říct možná víc než za celý život,“ napsal na Instagram.

„Nechal mi tu dopis, který když jsem dočetl, zjistil jsem, kolik věcí je těžké říct do očí, kolik křivd v sobě nosíme a co jsem pro něj skutečně znamenal. Mnozí z Vás jste si ke mně našli cestu právě skrze tento příběh, a tak si myslím, že si zasloužíte znát ho až do úplného konce. Některý věci se už prostě vrátit nedaj, spousty chyb nedokážeme už nikdy napravit, byla by ale obrovská škoda se nepokusit alespoň o ty, u kterých tu šanci máme. Táto, vím, že jsme ten koncert spolu nestihli, ale slibuju, že každý další koncert na mě budeš mít ten nejlepší výhled. Odpočívej v pokoji,“ dodal a ukázal smutnou fotografii z nemocnice.

Články, které by tě mohly zajímat