Právě vysíláme

Slzy Evy Burešové jsou plné emocí a lásky, videoklip natáčela v brdských lesech

23. července 2024 14:41
Slzy Evy Burešové jsou plné emocí a lásky, videoklip natáčela v brdských lesech

Zpěvačka a herečka Eva Burešová právě finišuje svoje nové album Meraki s producentem Jiřím Burianem. Po skladbách Sirény a Walking Disaster je dalším singlem z něj píseň Slzy. Energická skladba plná emocí má teď i svůj videoklip.

„Skladba Slzy je o lásce a sporech. O tom, jak už zkoušíte opravdu všechno možné, ale ten druhý vás přesto všechno vůbec nevnímá. Jde o jeden z mých nejoblíbenějších songů nové desky,“ vysvětluje Eva Burešová. Klip se natáčel v malebném prostředí brdských lesů. Klidné a tiché kulisy přírody vystupují jako výrazný kontrast k tomu, co chce říct samotná skladba. Díky tomu je prožitek z písně ještě intenzivnější. O režii videoklipu se postarala Darina Burianová, o kameru Chaply RZBLZ.

„Natáčení klipu jsem si užila, a to až do noci. Mým hlavním úkolem bylo jezdit celý den na kole, takže jsem měla o zábavu postaráno, protože jsem na něm neseděla fakt dlouho. Vlastně jsem spojila příjemné s užitečným, udělala si radost novým klipem a zároveň zapracovala na postavě,“ dodává se smíchem Eva Burešová.

Téměř každou letní sobotu je možné Evu vidět na podiu Kryštof kempů, kde vystupuje se svou kapelou. Součástí repertoáru je samozřejmě i skladba Slzy a další dosud nevydané skladby nového alba. „Když jsme hráli Slzy poprvé, lidé nás odměnili velkým potleskem, z toho jsem byla nadšená. Za pár dní na jiném koncertu si lidé s námi už skladbu zpívali a z toho mám samozřejmě ještě větší radost,“ říká Burešová. Na podzim se stane jednou z porotkyň show Československo má talent a zároveň bude pokračovat v intenzivních přípravách jejího sólového koncertu ve Foru Karlín. Ten se uskuteční v sobotu 1. března 2025.

 

Články, které by tě mohly zajímat