Právě vysíláme

Syn Chestera Benningtona ostře kritizuje návrat Linkin Park

12. září 2024 11:53
Syn Chestera Benningtona ostře kritizuje návrat Linkin Park

Jaime Bennington, syn zesnulého Chestera, ostře kritizuje návrat Linkin Park. Poté, co kapela ohlásila comeback v čele se zpěvačkou Emily Armstrong, obvinil Mikea Shinodu ze zrady. A nešetřil ani dalšími ostrými slovy. Mimo jiné uvedl, že vokalista skupiny vymazal odkaz jeho otce.

Ne všichni sdílí z comebacku Linkin Park stejné nadšení. Zatímco mnozí se těší na koncerty, které kapela v nejbližších dnech odehraje, jiní nemohou zkousnout novou zpěvačku Emily Armstrong. Mezi takové se řadí i syn zesnulého Chestera Benningtona Jaime. Po ohlášení návratu sestavy na scénu nenechal především na Mikeu Shinodovi nit suchou.

K návratu Linkin Park se vyjádřil v instagramových stories. Mikeu, nemám problém pochopit, že se kapela vrací. Ale nerozumím tomu, jakým způsobem jsi to udělal,“ uvedl Jaime. „Najal jsi svou dlouholetou kamarádku Emily Armstrong, aby nahradila Chestera Benningtona, přestože jsi věděl, že v minulosti byla součástí scientologické církve, a že podporuje Dannyho Mastersona,“ dodal.

Mastersona jeho manželka Chrissie Carnell Bixler obvinila ze znásilnění, a právě Armstrong se jej tehdy zastávala. V odpovědi na obvinění Benningtona jakoukoliv spojitost s Mastersonem popřela. „Byla jsem tehdy požádána, abych podpořila u soudu někoho, koho jsem považovala za kamaráda. Brzy jsem ale pochopila, že to bylo špatné rozhodnutí. Od té doby jsem s ním nemluvila,“ uvedla Armstrong.

Dále se Benningtonovi nelíbí, že Linkin Park oznámili comeback během měsíce prevence sebevražd. „Vymazal jsi tím odkaz mého otce,“ obvinil Shinodu, který zatím na jeho slova nereagoval.

Comeback Linkin Park oznámili ve čtvrtek 5. září 2024, ovšem bez bubeníka Roba Bourdona, který byl nahrazený Colinem Brittainem. Na chystané turné pak s kapelou nevyrazí ani kytarista Brad Delson. Jak uvedl, bude fungovat pouze jako hráč ve studiu. Místo něj se na pódiu představí Alex Feder.

 

Články, které by tě mohly zajímat