Právě vysíláme

Těhotenství je u Seleny Gomez vyloučeno, ohrozilo by její život

10. září 2024 9:10
Těhotenství je u Seleny Gomez vyloučeno, ohrozilo by její život

Selena Gomez se již více než 10 let potýká s autoimunitním onemocněním nazvaným lupus. Kvůli němu musela podstoupit transplantaci ledviny a jak v rozhovoru pro Vanity Fair 32letá zpěvačka nyní přiznala, je u ní vyloučeno i těhotenství. „Ohrozila bych tím nejen svůj život, ale i ten miminka,“ prozradila.

Seleně Gomez diagnostikovali lékaři lupus v roce 2013. Jde o onemocnění, při kterém imunitní systém chybně napadá vlastní zdravé buňky, což způsobuje záněty a poškození různých částí těla. I proto musela před sedmi lety zpěvačka podstoupit transplantaci ledviny, kterou jí darovala její tehdejší nejlepší kamarádka Francia Raisa.

Nyní Selena promluvila o rodičovství. V otevřeném rozhovoru pro Vanity Fair přiznala, že nikdy nebude schopna odnosit své dítě. „Ohrozila bych tím nejen svůj život, ale i ten miminka,“ uvedla s tím, že se s touto informací dlouho srovnávala.

V budoucnu by však i přesto ráda měla rodinu. Přemýšlí jak o adopci, tak o odnošení dítěte náhradní matkou. „Je požehnáním, že jsou na světě lidé, kteří jsou ochotni to pro druhé udělat,“ řekla dvaatřicetiletá herečka, která je momentálně šťastná ve vztahu s Bennym Blancem.

„Koneckonců je to vlastně jedno. Bude moje. Bude to moje miminko,“ smířila se Gomez se všemi možnými variantami.

O dítěti Gomez uvažovala už v minulosti. Než začala randit s Blancem, nechala se slyšet, že pokud bude v pětatřiceti letech stále single, miminko si adoptuje. Momentálně se kromě hudby věnuje také natáčení pokračování Kouzelníků z Waverly, seriálu, který ji proslavil.

 

Články, které by tě mohly zajímat