Právě vysíláme

Travise Scotta pařížská policie propustila z vězení, aniž by vznesla obvinění

12. srpna 2024 7:10
Travise Scotta pařížská policie propustila z vězení, aniž by vznesla obvinění

Travis Scott byl v Paříži propuštěn z policejní vazby a nebude čelit žádnému obvinění. S odkazem na jeho manažera to uvedla agentura Reuters. Hudebník skončil v pátek ve vazbě kvůli potyčce v hotelu v centru Paříže.

33letý rapper byl v pátek zatčen v luxusním pařížském hotelu Georges V po potyčce s ochrankou. Policie Travise Scotta, jehož skutečné jméno je Jacques Bermon Webster, vzala do vazby, kde se čekalo na to, než vystřízliví.

Státní zastupitelství v pátek uvedlo, že rapper byl zadržen kvůli násilnostem vůči bezpečnostnímu pracovníkovi. „Ten přitom sám zasahoval, aby od sebe oddělil rappera a jeho bodyguarda,“ citovala z vyjádření prokuratury agentura AFP.

Travis Scott byl propuštěn bez jakéhokoli obvinění,“ uvedl Scottův zástupce v e-mailu zaslaném agentuře Reuters, což potvrdila i pařížská prokuratura.

Pro interpreta z Texasu, který je známý i pro své divoké koncerty, nejde o první problémy se zákonem. Při vystoupení v USA v roce 2015 nabádal fanoušky, aby přelezli přes bezpečnostní barikádu, a později se v této souvislosti přiznal k rušení veřejného pořádku. Letos v červnu jej zase zadržela policie v Miami kvůli opilosti na veřejnosti a vniknutí na cizí pozemek.

Scott, mezi jehož hity patří například singl Sicko Mode, byl nominován na 10 cen Grammy.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat