Právě vysíláme

Travise Scotta zatkla policie, měl se vloupat na cizí pozemek

23. června 2024 13:39
Travise Scotta zatkla policie, měl se vloupat na cizí pozemek

Travis Scott již za několik týdnů zamíří v rámci svého turné také do České republiky. Momentálně si užívá poslední dny volna. Možná až příliš. Ve čtvrtek v noci se mu party v Miami vymkla z rukou a policie ho zatkla za výtržnictví a neoprávněné vniknutí na cizí pozemek. Propuštěn byl na kauci.

Na incident Travise Scotta upozornil web CNN News, který uvádí, že ho policie zatkla ve čtvrtek v 1:44 hodin ráno v Miami Beach, přičemž o zhruba 3 hodiny později byl poslán za mříže, kde strávil zbytek noci. Propuštěný byl na kauci ve výši zhruba 15 000 korun v 8:00 hodin ráno.

V době incidentu měl být rapper na pronajaté lodi. „Byl opilý, dělal výtržnosti a několikrát ho posádka požádala, aby odešel,“ stojí v dokumentech policie. Scott měl křičet na další cestující, k fyzické potyčce ale dojít nemělo.

Právní zástupce Scotta Bradford Cohen uvedl v e-mailu pro CNN, že zatčení jeho klienta bylo nedorozuměním a potvrdil, že nedošlo k fyzickému násilí. „Děkujeme úřadům za spolupráci a za rychlé a přátelské řešení,“ dodal.

Travis Scott vystoupí už ve čtvrtek 18. července 2024 v pražské O₂ areně. Své vystoupení vyprodal během několika minut, na řadu fanoušků se nedostalo.

Články, které by tě mohly zajímat