Právě vysíláme

Unikátní spojení. Ben Cristovao, Mirai Navrátil a David Koller lámou srdce až lítají třísky

13. června 2024 9:10
Unikátní spojení. Ben Cristovao, Mirai Navrátil a David Koller lámou srdce až lítají třísky

Ben, Mirai a David Koller za bicími. Tahle silná trojice slibuje parádní hudební spojení. Singl Heartbreaker si budeš moct v exkluzivní premiéře poslechnout v dnešním večerním vysílání Evropy 2 v pořadu Jen tak s Benem, kterým vás již počtvrté provedou naši moderátoři Bob Švarc a Ben Cristovao.

Ben Cristovao a Mirai se poprvé hudebně potkali při songu Pojď ke mně blíž, ze kterého se stal hit rotující na všech mainstreamových rádiích a s miliony poslechů na online platformách. Teď se tahle dvojka zase spojila, aby přinesla energický a nekompromisní singl Heartbreaker. Silný text, který napsali Ben a Mirai Navrátil, akcentuje dynamická hudební linka od talentovaného producenta Enthica s významným zapojením Davida Kollera. Ten do skladby přispěl živě nahranými bicími, které dávají skladbě další rozměr, a zároveň přináší milé překvapení mezigenerační i mezižánrové spolupráce. Skladba Heartbreaker vyjde také na novém albu Bena Cristovao v září 2024.

„Pro mě je to přirozená věc. Ben je interpret, kterýho už dlouhé roky uznávám a zároveň je stále velmi v kurzu i pro teenagery. To je pro nás všechny hudebníky, dřív či později, téma – umět oslovit i mladou generaci. Máme k sobě blízko jako lidi. Kdykoliv přijde něco, co můžem udělat společně, tak to vítám,“ říká Mirai.

Všichni 3 aktéři potenciálního hitu se objeví i v chystaném videoklipu. Mimo leteckých záběrů Miraie, kterému se stalo pilotování velkou vášní, se jako hudebníci objeví na pražském stadionu fotbalové Slavie. Zde Ben chystá svůj dosud největší koncert – a to v sobotu 7. června 2025.

Skladba Heartbreaker je prvním singlem z chystaného alba Bena Cristovao, které má vyjít v září 2024. Nahrávalo se v Praze a také v legendárních berlínských Hansa Tonstudios. Místa spojeného s takovými jmény, jako jsou Depeche Mode, David Bowie nebo U2.

Mezi hosty nových nahrávek bude hned několik významných jmen česko-slovenské scény, která představí Bena v dosud neznámém světle. Můžeme prozradit, že jedním z nich bude opět David Koller. Tentokrát ale i za mikrofonem a pod producentskou taktovkou Fidlerskiho (Ondřej Fiedler).

Oficiální vydání singlu Heartbreaker proběhne v rámci New Music Friday v pátek 14. června 2024. Na konci června pak vyjde singl na klasické audio kazetě v omezeném množství 100 kusů.  Předobjednávky pro kazety startují v den releasu prostřednictvím e-shopu Championship Music.

„Máme radost, že se vracíme k vydávání singlů na analogových nosičích, je jasné, že si novinky poslechnou fanoušci online, ale zájem mít něco fyzicky pro sebe roste“ dodává za Championship Music Lukáš Rychtařík.

Články, které by tě mohly zajímat