Právě vysíláme

Z Demi Lovato bude brzy vdaná paní, svatbu chystá ještě letos

3. září 2024 10:10
Z Demi Lovato bude brzy vdaná paní, svatbu chystá ještě letos

Po všech peripetiích, kterými si prošla, je Demi Lovato konečně šťastná. V prosinci kývla na žádost o ruku a již brzy si přítele Jordana Lutese vezme. Jak prozradila, svatba by ses měla konat ještě letos.

Demi Lovato v rozhovorech o svatbě příliš hovořit nechce. Nerada by, aby se veřejnost dozvěděla, na kdy ji plánuje, a musela se na místě potýkat s otravnými paparazzi. Jak však možná nevědomky prozradila, veselka se uskuteční ještě letos. „Nemůžu se dočkat, až si tento rok vezmu svoji spřízněnou duši,“ poděkovala svému příteli v komentářích k příspěvku, v němž jí gratuloval ke 32. narozeninám.

Již dříve se nechala zpěvačka slyšet, že přesně ví, jak budou vypadat její svatební šaty. „Chci si to ale nechat jen pro sebe, aby Jordan nic netušil. Chci, aby mě poprvé viděl, až půjdu za ním k oltáři,“ uvedla Lovato s tím, že inspiraci hledá na Pinterestu.

Kvůli které věci se interpretka bude stresovat nejvíce? „Počasí. Ať už půjde o jakýkoliv den, počasí mi bude dělat vrásky. Ale moc se na svůj svatební den těším.“

Lovato a Jutes se zasnoubili v prosinci 2023 po téměř dvouletém vztahu. Zpěvák přítelkyni požádal o ruku písní napsanou přímo pro ni. „Byla to ta nejvíc romantická věc, kterou pro mě kdy kdo udělal,“ uvedla muzikantka.

Zasnoubená není poprvé. V roce 2020 kývla na žádost o ruku Maxi Ehrichovi, a to jen po třech měsících vztahu. Jejich láska však neměla dlouhého trvání. Několik týdnů na to Lovato oznámila, že se s Ehrichem rozešla. Už dříve herce podezírali z toho, že je se zpěvačkou pouze kvůli slávě. A ačkoliv to Lovato nikdy přímo nepotvrdila, její slova o tom, že Ehrich je „jiný, než za jakého ho měla“, tomu nasvědčují.

Články, které by tě mohly zajímat