Právě vysíláme

Zpěvák BTS řídil opilý koloběžku. Dostal statisícovou pokutu a hrozilo mu vyloučení ze skupiny

30. září 2024 14:33
Zpěvák BTS řídil opilý koloběžku. Dostal statisícovou pokutu a hrozilo mu vyloučení ze skupiny

K-popová skupina BTS patří mezi nejpopulárnější hudební uskupení světa. Ani její členové však nejsou žádní svatoušci a jeden z nich si nyní pořádně zavařil.

Zpěvák Suga, který se skutečně jmenuje Min Jun-ki, se dostal do problémů s policií. A ačkoliv je možná jeho přestupek a především následný trest pro nás trochu bizarní, v Jižní Koreji se nic neodpouští. Zpěvák jel opilý na elektronické koloběžce a vysloužil si za to tučnou pokutu. Hodnota naměřeného alkoholu totiž dosahovala k hranici 2 promile.

Sugovi byla uložena pokuta ve výši 15 milionů wonů, což je zhruba 258 tisíc korun. Zpěvákovi byl též odebrán řidičský průkaz. Suga se za to veřejně omluvil. „Ačkoliv nebylo nikomu ublíženo a nebyl poničen ani žádný majetek, jsem za to, bez jakýchkoliv výmluv, zcela zodpovědný. Omlouvám se těm, které má nedbalost a špatné chování ranily, a zajistím, že už se to v budoucnosti nestane,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Život K-popových hvězd je v Jižní Koreji velmi bedlivě sledován. Umělci si musí udržet svou neposkvrněnou image a žádný prohřešek se neodpouští. I za jízdu na koloběžce v opilosti upadl zpěvák u fanoušků v nemilost. Někteří z nich dokonce žádali, aby po incidentu skupinu opustil. Jelikož se ho ovšem i fandové zastali, zpěvák bude nadále v uskupení pokračovat.

Suga

Články, které by tě mohly zajímat