Právě vysíláme

Bolestné sbohem manželky hokejisty Gaudreaua: Děkuji za nejlepší roky mého života

2. září 2024 12:47
Bolestné sbohem manželky hokejisty Gaudreaua: Děkuji za nejlepší roky mého života

Rodina Gaudreau prožívá nejhorší chvíle svého života. Jeden moment jí vzal bratry Johnnyho a Matthewa, a to pouhý den před svatbou sestry. Zatímco mladšímu ze sourozenců se měl za čtyři měsíce narodit první potomek, opora Columbusu po sobě zanechala dvě malé děti. Jeho manželka na sociálních sítích o víkendu sdílela bolestný vzkaz.

Měli po zkoušce svatby své sestry, když vyrazili na projížďku na kole. Z ní se domů už bohužel nevrátili. Řidič, kterému policisté zjistili alkohol v krvi, bratry Gaudreauovy srazil. Nebylo jim už pomoci. Starší Johnny po sobě zanechal dvě děti, mladšímu se měl syn za čtyři měsíce narodit. K incidentu navíc došlo pouhý den před veselkou sestry Katie.

„Děkuji za nejlepší roky mého života. I přes tvou ztrátu jsem stále tou nejšťastnější holkou na světě, protože jsem mohla být tvou. Tak moc tě miluji. Byl jsi perfektní. Některé dny se zdály až příliš dobré na to, aby byly pravdivé. Milovala jsem na tobě všechno. Jsi navždy můj, nemůžu se dočkat, až se zase potkáme,“ napsala manželka Johnnyho Gaudreaua Meredith.

„Byl jsi nejlepší táta na světě. Tolik jsi se o naše děti staral a miloval je. John nezmeškal jedinou schůzku. Byl nejlepší v uspávání, Noa jako by mu z oka vypadla. Miluju, že vypadá stejně jako on. Budeš na nás pyšný. Tak moc, moc, moc tě milujeme, táto,“ dodala v bolestném vzkazu svému manželovi Meredith.

A zavzpomínala také na jeho bratra Matthewa, jenž byl o dva roky mladší. „Byli to parťáci na život a na smrt. Vždycky jste je vídali spolu, bok po boku. John byl sice starší, ale k Mattymu vzhlížel a udělal by pro něj všechno. Matty tady pro něj vždy byl. Ačkoliv měli odlišné osobnosti, byli to nejlepší kámoši a fanoušci toho druhého. Všichni chtěli být v jejich společnosti včetně mě,“ popsala bratrskou lásku.

„Matty, děkuji ti, že jsi tak moc miloval naše děti, byl jsi jim skvělým strýcem i kmotrem. Nemůžu se dočkat, až ti tohle všechno prostřednictvím Trippa budu moci vrátit,“ dodala a prozradila tak, že manželka mladšího z bratrů je těhotná. Podle všeho jí do porodu zbývají čtyři měsíce.

„Nemyslím si, že by John bez tebe mohl žít. Jsem ráda, že jste v nebi spolu. Prosím, starej se o Johna i nadále, ostatně jak jsi to vždycky dělal. O Madeline a Trippa se postarám. Moc tě milujeme,“ dodala v závěru Meredith.

Pohřeb bratrů se uskuteční v pátek 6. září.

Články, které by tě mohly zajímat