Právě vysíláme

David Pastrňák se oženil, krásnou Rebeccu si vzal v Chorvatsku

3. srpna 2024 20:23
David Pastrňák se oženil, krásnou Rebeccu si vzal v Chorvatsku

Hokejista David Pastrňák je ženatý muž. V Chorvatsku řekl své „ano“ krásné Švédce Rebecce, s níž má roční dceru Freyu. Veselky se zúčastnili nejen hokejistovi parťáci z české reprezentace, ale také z Boston Bruins. A samozřejmě nejbližší obou partnerů.

O ruku požádal David Pastrňák Rebeccu Rohlsson už před více než rokem. Vzhledem k hokejové sezóně a následné účasti sportovce na mistrovství světa v Česku však musela svatba počkat. Že se blíží, značily nedávné rozlučky se svobodou jak nevěsty, tak Pastrňáka, který vyrazil do ulic s kamarády z reprezentace. A ty také na veselku pozval.

Svatbě, která se uskutečnila v Katedrále svatého Štěpána, papeže a mučedníka v chorvatském Hvaru, přihlíželi podle deníku Blesk, který byl exkluzivně na místě, Jakub Voráček, Radko Gudas, David Krejčí, Pavel Zacha, Petr Mrázek nebo třeba Brad Marchand.

Nevěsta oblékla krásné bílé šaty s dlouhou vlečkou, ženich béžový oblek od české firmy. V rukou pak nesl k oltáři dcerku Freyu, kterou dvojice přivítala na světě v červnu roku 2023.

Rebeccou se Pastrňák poznal už během svého angažmá ve Švédsku. Dvojice si spolu prošla nejen šťastnými momenty. Před třemi lety se musela vyrovnat se ztrátou syna Vigga, který zemřel krátce po narození. Jak hokejista již dříve přiznal, se svatbou se toho u nich v domácnosti příliš nezmění. Přeje si být pouze ještě lepším nyní už manželem a také otcem než doposud.

Články, které by tě mohly zajímat