Právě vysíláme

Hokejový mistr světa Petr Mrázek se oženil, vzal si volejbalistku Sáru

22. července 2024 12:58
Hokejový mistr světa Petr Mrázek se oženil, vzal si volejbalistku Sáru

Hokejový brankář Petr Mrázek se oženil. Jeho manželkou se stala krásná volejbalistka Sára, s níž si své „ano“ řekl v hotelu Augustine na Malé Straně v Praze. Mezi pozvanými hosty byli i Mrázkovi parťáci z reprezentace, nechyběli David Pastrňák, Ondřej Pavelec, Petr Nečas nebo Filip Hronek.

Petr Mrázek požádal přítelkyni Sáru Olivovou, bývalou plážovou volejbalistku, o ruku minulý rok. Kvůli probíhající sezóně a následně také hokejovému mistrovství světa, na kterém český tým ukořistil zlatou medaili, se pár rozhodl nechat sňatek až na léto. Kromě rodiny na něj pozval i své přátele, mezi kterými nechyběli ani reprezentanti David Pastrňák, Petr Nečas nebo Filip Hronek.

Sňatek proběhl v Praze na Malé Straně, konkrétně v hotelu Augustine. Jak je znát z fotografií a videí, které pořídili nejbližší páru, šťastný pár i jeho hosté se na veselce pořádně bavili.

Mrázek se tak přidal k dalším parťákům z národního hokejového týmu, kteří se toto léto rozhodli vzít si své drahé polovičky. Jsou mezi nimi Jan Rutta, David Tomášek a Michal Kempný. Svatba s přítelkyní Rebeccou by měla letos čekat i Davida Pastrňáka.

Články, které by tě mohly zajímat