Právě vysíláme

Vdova po hokejistovi Gaudreauovi je potřetí těhotná. Jsem v devátém týdnu, vzlykala na pohřbu

10. září 2024 15:01
Vdova po hokejistovi Gaudreauovi je potřetí těhotná. Jsem v devátém týdnu, vzlykala na pohřbu

Osud si s námi někdy nehezky zahrává. Své o tom ví i rodina bratrů Gaudreauových, která o hokejisty přišla jen pár hodin před svatbou jejich sestry. Zatímco manželka mladšího z nich je ve čtvrtém měsíci těhotenství, starší Johnny měl s partnerkou Meredith už dvě děti. A jak vdova na pohřbu oznámila, s hvězdou NHL se těšili na dalšího člena rodiny. Je v devátém týdnu.

Pohřeb bratrů Gaudreauových proběhl v pondělí. Smuteční řeč na něm pronesly jejich sestra Katie a také jejich manželky. „Prožili jsme s Johnnym nejlepších šest měsíců jako čtyřčlenná rodina. Navždy to bude nejlepších šest měsíců mého života,“ dojala partnerka staršího z bratrů Meredith všechny přítomné.

Prozradila také, že v příštím roce se jí narodí třetí dítě. „Je především jeden týden, na který budu vždy s láskou vzpomínat. Bude to můj oblíbený týden napříč všemi těmi šesti měsíci. Jsme vlastně pětičlenná rodina. Jsem v devátém týdnu těhotenství, čekám naše třetí dítě,“ vzlykala Meredith.

Johnnym Gaudreauem měla téměř dvouletou dceru Noe a teprve sedmiměsíčního syna, který dostal otcovo jméno. „Bylo to pro oba velké překvapení, ale reakce Johnnyho byla skvělá. Hned mě začal líbat a objímat mě,“ zavzpomínala na šťastný okamžik, kdy manželovi oznámila, že se potřetí stane tatínkem.

Noa ještě nemá ani dva. Za méně než tři roky manželství, jsme vybudovali pětičlennou rodinu. To snad není ani možné. Je to pro mě obrovské požehnání. Jsem tak šťastná, že můžu být mámou Johnnyho tří dětí.“

Těhotná je také manželka mladšího z bratrů Madeline. Její potomek přijde na svět letos v prosinci. Obě ženy jsou si velmi blízké. Meredith na pohřbu uvedla, že existuje pouze jeden člověk, který naprosto přesně ví, jak se nyní cítí. A to je právě její švagrová.

Pohřbu se zúčastnila řada hráčů NHL, mezi nimi Patrik Laine, Matthew Tkachuk, Nikita Zadorov nebo Cole Caufield.

Johnny a Matthew Gaudreauovi tragicky zemřeli 29. srpna při projížďce na kole, kdy je srazil řidič auta. Jak se později ukázalo, v krvi měl dotyčný několik promile alkoholu.

Články, které by tě mohly zajímat