Právě vysíláme

5 let od smrti Karla Gotta: Vdova Ivana sdílela velmi dojemnou vzpomínku

včera 15:09
5 let od smrti Karla Gotta: Vdova Ivana sdílela velmi dojemnou vzpomínku

Přesně před 5 lety zemřel nejoblíbenější český zpěvák Karel Gott. Jeho žena Ivana mu na sociálních sítích věnovala krásnou vzpomínku.

Všemi milovaný Karel Gott bojoval od roku 2016 s vážnými zdravotními problémy. V roce 2019 zpěvák oznámil, že trpí akutní leukémií a 1. října téhož roku zemřel v domácím prostředí ve vile na Bertramce. Celá Česká republika se tehdy zahalila do smutku a před mistrovým domem bylo tolik smutečních svíček, že zabraly skoro celou ulici.

Karel Gott po sobě zanechal manželku Ivanu a čtyři dcery. Dvě z dcer už jsou dávno dospělé, Charlotte je osmnáct let a Nelly šestnáct. Vdova Ivana zavzpomínala na zesnulého manžela na instagramu, kde sdílela několik doposud neviděných rodinných fotografií.

„Nejdražší Karle! Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší zemi a ve světě událo! Nestačil by ses divit! I když… přece jen jsi tušil některé události dříve než většina z nás…,“ napsala s tím, že Karlovi příznivci často dobu dělí na „éru za Karla a dobu po Karlovi.“

„Prožila jsem s Tebou téměř dvacet let nádherného života. Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery. Věřím, že jsem Ti to dobro, co jsi vždy a všude rozdával, svou láskou a péčí vracela. Též chci věřit, že mé úsilí o důstojné udržování Tvého jména Ti tam nahoře dělá velkou radost. Snažíme se Ti tady dole nedělat ostudu. A víme, že ji ani neděláme. Vzpomínáme na Tebe všechny tři s největší láskou, pokorou a vděčností. Jsi navždy v našich srdcích. Tvé Ivana, Charlotte a Nelly,“ dodala. Na sociálních sítích pak na Gotta zavzpomínali další kolegové, jako třeba Jitka Zelenková nebo Monika Absolonová.

Články, které by tě mohly zajímat