Právě vysíláme

Bianca Censori vystavila svá ňadra, hrozí jí tučná pokuta

17. července 2024 8:10
Bianca Censori vystavila svá ňadra, hrozí jí tučná pokuta

Bianca Censori je pro své módní výstřelky známá, tentokrát to ale skutečně přehnala. Při odchodu ze solária v Los Angeles ji fotografové zachytili v průhledném topu, tedy v podstatě od pasu nahoru dolů. A ani titěrné kraťasy toho moc nezakryly. Za takové vystavování těla jí v Kalifornii hrozí minimálně tučná pokuta.

O Biance Censori je známo, že se nebojí odvážných kreací, ať už na popud sebe samé, nebo manžela Kanyeho Westa. O rozruch se tentokrát postarala při odchodu ze solária v Los Angeles. Byla totiž po vzoru Dády PatrasovéKoloběžce první oblečená-neoblečená. Zatímco spodní část těla zakrývaly kraťasy, vrchní průhledné triko. Přítomným paparazzi tak vystavila svá ňadra. Jediné, co se snažila si zakrývat, byla tvář.

Za veřejné pohoršování jí hrozí tučná pokuta, případně dokonce vězení. Otázkou však je, zda bude přestupek někdo řešit. Snad jen, kdyby na Censori někdo poslal oznámení na policii.

Censori a její oblékání se často řeší. Spekuluje se, že pod přísným dohledem Westa nemá příliš prostoru dělat si, co se jí zamane. Muzikant se dokonce nejrůznějšími kroky snaží svou manželku držet v co největší izolaci od reality. „Vždy byla velmi aktivní na sociálních sítích. Do té doby, než si vzala Kanyeho. Přesvědčil ji, že když je teď slavná, musí zůstat pro ostatní záhadná.“

Články, které by tě mohly zajímat