Právě vysíláme

Chodili spolu rok. Ženich ale až dvanáct dní po svatbě zjistil, že jeho vyvolená je muž

4. června 2024 9:10
Chodili spolu rok. Ženich ale až dvanáct dní po svatbě zjistil, že jeho vyvolená je muž

Zdálo se to jako snový příběh. Muž na sociálních sítích potkal dívku, později se začali stýkat osobně, a nakonec se vzali. Tady ale pohádka končí. Ženich dvanáct dní po svatbě zjistil, že jeho nevěsta je ve skutečnosti muž. Podvodníkovi šlo pouze o jeho majetek.

V dnešní době není neobvyklé, že lidé hledají lásku prostřednictvím internetu. Na instagramu poznal svou milou také šestadvacetiletý Indonésan, který se zamiloval do Adindy. Několik týdnů si spolu psali, než se potkali. Zdálo se, že jejich příběh směřuje ke šťastnému konci. Zasnoubili se a po dvanácti měsících si řekli „ano“.

Poté ale ženich prozřel. Když jeho vyvolená i dvanáct dní po svatbě odmítala sex, začal si o ní zjišťovat podrobnosti. Přišel mimo jiné na to, že Adinda není sirotek, jak mu celou dobu tvrdila. Když se s jejími rodiči sešel, čekal ho další šok. Prozradili mu, že jeho nevěsta není ve skutečnosti žena, ale muž.

Před šestadvacetiletým Indonésanem se muž při setkáních zahaloval do tradičního muslimského ošacení. Ženich to bral tak, že to patří k náboženství jeho vyvolené, a tak jeho šikovnou masku neprohlédl. Do karet Eshovi, jak se ve skutečnosti falešná nevěsta jmenuje, hrálo také to, že má vysoký ženský hlas. A s líčidly skutečně vypadal jako žena.

Případem se nyní zabývá policie. Jak vyšlo najevo, Esh je podvodník, který se sňatkem chtěl dostat k majetku manžela. Hrozí mu čtyři roky vězení.

Foto: Kumparan

Články, které by tě mohly zajímat