Právě vysíláme

Datel a Bára Stříteská to schytávají na sítích. Užívají si dovolenou bez novorozeného miminka

2. května 2024 11:15
Datel a Bára Stříteská to schytávají na sítích. Užívají si dovolenou bez novorozeného miminka

Influenceři Marek Valášek známý jako Datel a Barbara Stříteská si užívají dovolenou v Egyptě. Darovali jim ji rodiče k tříletému výročí jejich vztahu. Do Hurghady však dvojice vyrazila bez dvouměsíčního syna Kyliána. A schytává to za to na sociálních sítích.

Marek Valášek a Barbara Stříteská jsou již dva měsíce rodiči. O syna se příkladně starají, jak ostatně dokládají jejich příspěvky na sociálních sítích. A přiznávají, že když od blízkých obdrželi dárek k tříletému výročí vztahu v podobě dovolené v Egyptě, dlouho přemýšleli, zda na ni mají bez Kyliána vyrazit.

„Vůbec jsme nechtěli odjet. Nakonec jsme ale jeli, aby zájezd nepropadl. Ten pocit prázdnoty bez malého je fakt divný, ale ten pocit, že už v neděli ráno bude zas u nás v náručí, nás uklidňuje,“ napsal na Instagram Datel k fotografii, na které se se Stříteskou usmívají od ucha k uchu.

A právě to spoustě jejich fanoušků vadí. Během několika minut se na jejich sítích rozběhla diskuze, zda je správně, že tak malé miminko, byť jen na pár dní opustili. „Já osobně si to neumím představit. Takový malinký drobeček, sotva skončilo šestinedělí. Neuměla bych si tu dovolenou užít,“ napsala Kateřina.

Dvojice na komentáře podobného typu nějakou chvíli nereagovala, nakonec to ale Stříteské přeci jen nedalo. „Malého milujeme z celého srdce a dáváme mu tu největší lásku, co můžeme. Má vše. Malého hlídá moje maminka, které na 1000 % věřím. Je to ta nejlepší babička a maminka, kterou jsem si mohla přát. Dává mu tolik lásky jako my. Jsme spolu pořád, takže malej je na ni taky zvyklí,“ vzkázala svým sledujícím.

„O vztah se má také pečovat. A byli tu komentáře, že malý mohl jet s námi. Ano, mohl. Ale taky by tu byli podobné komentáře. Jako: proč jezdíte s tak malým miminkem k moři, vždyť mu jsou jen dva měsíce, malej nemá být na sluníčku atd.,“ dodala Stříteská, které je jasné, že by se některým tak či tak nezavděčila.

Komentářů se však dvojice nedočkala jen negativních. Naopak se našli i takoví, kteří pár podpořili. „Někteří tady by se radši ani neměli vyjadřovat. To, že mají malé miminku, neznamená, že musí být 24 hodin spolu. I rodiče potřebují svůj klid a sebe navzájem. A někteří tady by asi taky měli vědět, že upnout se na miminko a neudělat bez něj ani krok, je tady špatné,“ napsala Petra.

Články, které by tě mohly zajímat