Právě vysíláme

Jak dnes vypadá praštěná kamarádka Mii z filmu Deník princezny? Rozdíl skoro nepoznáte

16. listopadu 2021 12:10
Jak dnes vypadá praštěná kamarádka Mii z filmu Deník princezny? Rozdíl skoro nepoznáte

Ačkoliv se to zdá jako včera, filmový hit Deník princezny vznikl před dvaceti lety. Jak dnes vypadá představitelka Lilly, kamarádky hlavní postavy Mii?

Film Garyho Marshalla sklidil velký úspěch a z herečky Anne Hathaway udělal filmovou hvězdu. Příběh o obyčejné dívce ze střední školy, která najednou zjistí, že je princeznou a následnicí trůnu jí neznámé země, se zalíbil nejenom teenagerům a natočily se hned dva díly.

Sice vedlejší, ale výraznou postavou, se pak stala praštěná Lilly, kamarádka princezny Mii. Tu ve filmu ztvárnila herečka Heather Matarazzo. Ta nyní uvedla, že na natáčení s láskou vzpomíná a moc by si přála i pokračování. „Každý den jsem se těšila do práce a na to, až budu hrát. Co se Lilly týče, jsou jen dva typy lidí. Jedni ji milují a druzí ji nemůžou vystát,“ řekla a dodala, že se spoustou kolegů z filmu je stále v kontaktu.

Heather se otevřeně hlásí k lesbické sexuální orientaci a jako aktivistka bojuje za práva homosexuálů. A ačkoliv se stále živí jako herečka, roli Lilly se jí zatím nepodařilo překonat. Objevila se ve filmech Ďáblův advokát nebo Chci Tě poznat.

Pokračování filmu by si přála i samotná Anne Hathaway, zatím ovšem není jasné, zda někdy k natáčení dojde. Gary Marshall je už po smrti, a tak by se režie musel ujmout někdo jiny.