Právě vysíláme

Podvodník z Tinderu si najal manažerku a chce do americké verze StarDance

23. února 2022 9:10
Podvodník z Tinderu si najal manažerku a chce do americké verze StarDance

Shimon Hayut nebo také Simon Leviev se proslavil jako Podvodník z Tinderu. Obalamutil několik žen, z nichž vytáhl miliony korun, ve vězení však dlouho nepobyl. Na své „slávě“ si nyní chce postavit kariéru. Najal si agentku a prohlásil, že by se rád zúčastnil americké verze StarDance.

Podvodník z Tinderu patří v současnosti mezi nejsledovanější filmy Netflixu. Muž, který se vydával za zbohatlíka Simona Levieva, obalamutil několik žen, s nimiž se seznámil právě skrze randící aplikaci Tinder. Předstíral, že jsou jeho vyvolené a jediné, které kdy opravdu miloval. A přitom z nich vylákal obrovské sumy peněz.

Z úspěchu dokumentu nyní Leviev těží. Uvedl, že chce na trh uvést vlastní seznamovací show i podcast. Nově si navíc najal vlastní manažerku Ginu Rodriguez, která je pravou osobou na jeho „cestě za slávou“. Podle ní je pořad odvysílaný na Netflixu neúplný a diváci by si zasloužili slyšet příběh také z druhé, tedy Simonovy, strany.

Jak se navíc Leviev nechal slyšet, rád by se zúčastnil natáčení velké show. „Něco, jako je třeba Dancing With The Stars,“ uvedl. Tvůrci pořadu tak mají dozajista o čem přemýšlet.

Zároveň na své nechvalně známé reputaci vydělává například tím, že si účtuje peníze za natočení blahopřání, pozdravů a podobných videí. Jedno údajně stojí 3 400 korun a údajně je o ně velký zájem. Z fotografií z neděle je znát, že nouzí rozhodně netrpí. Byl totiž zachycen, jak si v centru Tel Avivu kupuje Ferrari.

Články, které by tě mohly zajímat