Právě vysíláme

Vítězové Love Islandu se stali rodiči. Laura s Martinem přivítali na světě syna

27. května 2024 7:57
Vítězové Love Islandu se stali rodiči. Laura s Martinem přivítali na světě syna

Laura Chrebetová a Martin Kulhánek jsou příkladem toho, že opravdová láska se dá najít i v reality show. Vítězové československého Love Islandu přivítali na světě svého prvního potomka. Narodil se jim syn, kterému dali jméno Matteo.

„Společně jsme na tento moment netrpělivě čekali a my vám můžeme s radostí oznámit, že naše rodinka je v tuto chvíli kompletní, protože k nám přibyl tento malý zázrak,“ oznámili Laura ChrebetováMartinem Kulhánkem na svých instagramech. Doplnili, že se jejich syn narodil 23. května a pojmenovali ho Matteo.

„Maminka i náš šampión jsou zdraví jako řepa a vše proběhlo v pořádku,“ doplnil šťastný tatínek, který zároveň poděkoval za všechny gratulace.

Šťastný pár oznámil těhotenství na Vánoce. „Příští Vánoce budou mít úplně jiné stupně, budeme mít malého parťáka,“ napsali k fotografiím, na kterých s úsměvem od ucha k uchu Laura drží ultrazvukové snímky.

Dvojice se seznámila při natáčení reality show Love Island, kde tvořila pár téměř od samotného začátku. O tom, že jejich láska je opravdová, přesvědčovali své fanoušky stále více. V roce 2022 požádal Martin Lauru o ruku v Miláně, loni v srpnu pak proběhla svatba.

Články, které by tě mohly zajímat