Právě vysíláme

Ani po dohodě spory mezi Agátou a Soukupem nekončí. Hanychová znovu běsnila na instagramu

24. dubna 2024 13:19
Ani po dohodě spory mezi Agátou a Soukupem nekončí. Hanychová znovu běsnila na instagramu

Mezi Agátou Hanychovou a jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem je to stále na ostří nože. Nepomohla ani podepsaná dohoda o společnou péči o dceru Rozárku.

Agáta má tři děti s třemi tatínky, a tak prakticky neustále řeší střídavou péči. Patrně největší trable zažívá s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým má roční dceru Rozárku. Ačkoliv Čechy milovaná i vysmívaná Hanychová podepsala dohodu o péči a dle svých slov tak vyšla otci své dcery vstříc, stále mezi expartnery dochází k neshodám. 

Agáta prakticky celý svůj život sdílí na instagramu, kde promlouvá ke svým “holčičkám”. Naposledy se jim svěřila s tím, že s Jaromírem Soukupem řeší další spor. Trojnásobná máma prý plánovala se všemi dětmi a manželem Dopitou odjet na dovolenou k moři. Právě to se ale prý Soukupovi nelíbí a odjezd Rozárky neschvaluje.

Agátě měl údajně sdělit, že pokud bude chtít rodina odletět, klidně zavolá policii a holčičku “vytrhne policie z náručí Agáty přímo na letišti”. Jak moc je reálné, že by tato situace nastala? To samozřejmě ví pouze Agáta a Jaromír. I tak je ovšem dle vyjádření jasné, že situace mezi ní a Soukupem stále není dobrá. Jaromír se dle Agáty zajímá víc o jejího manžela Mirka Dopitu než o skutečnou pohodu své malé dcerky.

Jaromír Soukup sice přiznává spory s Agátou, ovšem bližší informace o své dceři nesděluje. Na prohlášení Hanychové na instagramu veřejně nereaguje a nekomentuje ani svůj údajný nový vztah, který má dle Agátina vyjádření pro placenou platformu HereHero probíhat s českou bulvární novinářkou.

Tak či onak, z plánované dovolené Agáty stejně nakonec sešlo. Maminka na instagramu totiž oznámila, že Rozárka onemocněla.  Doufá ale, že její otec nechá holčičku v době stonání u matky.

Články, které by tě mohly zajímat