Právě vysíláme

Bývalou sexbombu Samanthu Fox odsoudili za výtržnosti v letadle

4. září 2024 8:10
Bývalou sexbombu Samanthu Fox odsoudili za výtržnosti v letadle

Samantha Fox stanula před soudem kvůli incidentu, který se odehrál v letadle z Londýna do Mnichova. Bývalá sexbomba se na palubě letadla chovala nevhodně, jak se později ukázalo, byla pod vlivem alkoholu. Od soudu obdržela pokutu a musí povinně podstoupit léčbu.

Incident se odehrál v prosinci letošního roku. Samantha Fox si zakoupila let z Londýna do Mnichova. Než však stihlo letadlo vzlétnout, pohádala se s personálem i spolucestujícími. Měla dokonce napadnout svou přítelkyni Lindu Olsen a policistovi, který ji vyprovázel z paluby, vyhrožovala vykopnutím zubů.

Jak se později ukázalo, Fox byla opilá. Před nástupem do letadla si měla dát dva panáky vodky, její právník Alastair Smith se pak snažil vše uhrát na to, že bývalá sexbomba trpí depresemi a má ADHD.

„Nebyla v odpovídajícím stavu. Mířila na charitativní akci a účast na ní, ačkoliv nebyla v dobrém psychickém rozpoložení, nechtěla zrušit. Nemá to v povaze,“ obhajoval Fox.

Verdikt si osmapadesátiletý někdejší sexbomba vyslechla v pondělí v Uxbridge na jihu Anglie. Poškozeným musí vyplatit téměř šedesát tisíc korun, dále obdržela pokutu ve výši třiceti tisíc korun, musí absolvovat veřejně prospěšné práce a soud jí nařídil i povinnou léčbu ze závislosti.

„Sam by ráda poděkovala veřejnosti za podporu a milé zprávy, které jí fanoušci zasílali,“ prohlásila Fox prostřednictvím právníka.

Články, které by tě mohly zajímat