Právě vysíláme

Další z dětí Brada Pitta už nechce nést příjmení po otci. Jméno dcery je oficiálně vymazáno

20. srpna 2024 13:24
Další z dětí Brada Pitta už nechce nést příjmení po otci. Jméno dcery je oficiálně vymazáno

Problémy v rodině Brada Pitta jsou větší, než by se mohlo zdát. Ačkoliv je herec otcem několika dětí, jeho ratolesti o něm nechtějí vůbec slyšet. Dokonce nechtějí nosit ani jeho jméno!

Angelina Jolie a Brad Pitt patřili mezi jeden z největších hollywoodských párů. Vztah ale nakonec skončil rozchodem a soudními tahanicemi, které se táhnou už několik let. V rodině navíc docházelo k velkým hádkám a násilí, které si bohužel zažily na vlastní kůži i děti.

Angelina údajně požádala o rozvod po incidentu, který se odehrál v roce 2016 na palubě soukromého letadla. Opilý Pitt měl mít tehdy s manželkou násilnou potyčku, které byly svědkem i jejich děti. Brad měl dokonce lehce napadnout i Angelinina nejstaršího adoptivního syna. Po této události si řekla slavná herečka dost a s manželem se rozešla.

Angelina se svými dětmi

Zdá se, že vztahy mezi otcem Pittem a jeho dětmi nejsou vůbec dobré. Média totiž informují o tom, že dcera Shiloh uspěla se svou žádostí a nadále nebude nosit otcovo příjmení. Osmnáctiletá dívka si sama najala právníka, kterého prý zafinancovala ze svých peněz. Úřady pak požádala o změnu příjmení a nyní je celé její jméno Shiloh Nouvel Jolie. Nese tak pouze jméno po své matce. Není navíc jediná z dětí, co se pro tento krok rozhodlo. Neoficiálně už příjmení Pitt nepoužívá ani další Bradova dcera Vivienne, které je 16 let. Herec se údajně snaží již delší dobu vztahy s dětmi napravit. Zatím se mu to ale evidentně nedaří.

Články, které by tě mohly zajímat