Právě vysíláme

Dcera Angeliny Jolie odstřihla otce Brada. Přestala používat příjmení Pitt

28. května 2024 13:36
Dcera Angeliny Jolie odstřihla otce Brada. Přestala používat příjmení Pitt

Už je více než jasné, že rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta dopadá nejvíce na děti. Pitta dcera Vivienne se totiž pravděpodobně vzdala otcova příjmení.

V rodině bývalého slavného pár se odehrávají velké trable. Rozvod Angeliny a Brada se vleče opravdu dlouhou dobu a exmanželé se dohadují převážně o majetek. Předmětem spolu je i vinařství ve Francii, které prý Angelina prodala bez Bradova souhlasu. Herec za to bývalou ženu žene k soudu.

Nejenom majetek ovšem způsobuje ve slavné rodině rozepře. Vypadá to, že ani jedno z šesti dětí nemá s Pittem příliš dobrý vztah a některé z nich ho dokonce odřízly. Nyní si americká bulvární média všimla toho, že patnáctiletá Vivienne přestala používat příjmení Pitt a místo něj používá jméno matky. Vivienne dostala totiž práci produkční v divadelním představení Angeliny Jolie. Na plakátech je pak uvedeno její jméno s novým příjmením. Znamená to, že se svým otcem už nechce mít nic společného?

Pitt údajně nevychází dobře ani s adoptivními dětmi Angeliny. Dvacetiletý Pax například v roce 2020 nahrál na sociální sítě dost ostrý vzkaz, který mířil právě na Brada. „Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej hajzle,“ napsal.

Články, které by tě mohly zajímat