Právě vysíláme

Je to oficiální. Jennifer Lopez požádala o rozvod s Benem Affleckem

21. srpna 2024 11:21
Je to oficiální. Jennifer Lopez požádala o rozvod s Benem Affleckem

Americká zpěvačka a herečka Jennifer Lopez po dvouletém manželství podala žádost o rozvod s hercem Benem Affleckem, informoval server TMZ a další americká média.

Rozvodové dokumenty Lopez podle TMZ podala u soudu v Los Angeles v úterý. Její zástupci na žádost agentury Reuters o komentář nereagovali.

Lopez s Affleckem se vzali v Las Vegas v červenci 2022 poté, co se k sobě vrátili po téměř 20 letech. V roce 2002 dal Affleck Lopez velký zásnubní prsten s růžovým diamantem, ale v roce 2003 náhle zrušili svatbu a o několik měsíců později se rozešli.

Ben se v roce 2005 oženil s Jennifer Garner, s níž má tři děti. Rozvedli se v roce 2018. Lopez byla v minulosti třikrát vdaná. Se zpěvákem Marcem Anthonym byli po svatbě v roce 2004 deset let manželé a mají spolu 16letá dvojčata.

Návrat korunovaný svatbou ale Jennifer a Benovi bohužel nevyšel. Když byl herec před několika měsíci spatřen na veřejnosti bez svatebního prstenu, objevily se první spekulace o jejich rozchodu. Jeho nepřítomnost na velkolepé oslavě zpěvaččiných narozenin je ještě více oživila.

Nyní se tyto zprávy bohužel potvrdily a zdá se že už opravdu definitivně.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat