Právě vysíláme

Jožo Ráž z Elánů údajně srazil autem cyklistu. Z místa nehody měl ujet

11. června 2024 15:31
Jožo Ráž z Elánů údajně srazil autem cyklistu. Z místa nehody měl ujet

Jožo Ráž z populární slovenské kapely Elán měl nehodu vozem v Bratislavě. Zpěvák srazil vozem cyklistu a nepochopitelných důvodů pokračoval v jízdě.

K nehodě mělo dojí 10. května a o události informoval bývalý asistent slovenské poslankyně Vladimíry Marcinkové. Dle jeho slov to byl právě on, kdo byl přímým svědkem nehody. Vůz měl podle jeho vyjádření srazit cyklistu na semaforu poté, co naskočila zelená. „Cyklista po tomto nepříjemném nárazu spadl na zem jen kousek před moje auto. Řidič auta ten náraz musel cítit, ale nezastavil a pokračoval v jízdě,“ uvedl Jakub Tomiš pro slovenské média. Šokující je ovšem to, že řidič vozu se rozhodl nezastavit, aby se přesvědčil, že je cyklista v pořádku a jen na něj houkl.

Tomiš se rozhodl jednat a řidiče vozu dojet. Když viděl, o koho se jedná, zůstal velmi překvapený. „Zastavil jsem vedle něho, stáhl okénko, on také a… Za volantem seděl Jožo Ráž z Elánu,“ řekl. Když ho poté Ráže konfrontoval, zpěvák mu uvedl, že cyklistu viděl ve zpětném zrcátku, jak se postavil. Usoudil tedy, že zastavovat nemusí. „Od člověka, který přežil vážnou dopravní nehodu, bych čekal ohleduplnější chování na cestách. Ale vlastně… Co bych mohl čekat od Joža Ráže,“ dodal Tomiš a narážel tak na to, že před lety málem přišel zpěvák o život při autonehodě, kdy mu německý řidič nedal přednost. K nehodě s cyklistou se zatím zpěvák veřejně nevyjádřil.

Články, které by tě mohly zajímat