Právě vysíláme

Katy Perry se rozvášnila v podcastu: Jak odměňuje svého manžela za umyté nádobí?

8. září 2024 11:20
Katy Perry se rozvášnila v podcastu: Jak odměňuje svého manžela za umyté nádobí?

Katy Perry vystoupila ve známém podcastu Call Her Daddy a odezvy fanoušků na její rozhovor nejsou příliš dobré. Zpěvačka se totiž až příliš rozpovídala o svém soukromí a přiznala i to, co možná neměla.

Katy Perry je na hudební scéně už několik let, ovšem její sláva tak trochu upadá. Poslední album zaznamenalo spíše kritické ohlasy a Katy je kritizována za své až příliš feministické písně. 

Nyní se zpěvačka rozhodla vystoupit v podcastu Call Her Daddy, který patří mezi nejúspěšnější podcast světa. Tam se až příliš rozpovídala o svém soukromém vztahu s hercem Orlandem Bloomem a přiznala i to, jak manžela odměňuje za domácí práce. A nutno říct, že se nejedná o pouhou pochvalu. 

„Když přijdu dolů a v kuchyni se vše leskne, nádobí je umyté, všechny dvířka zavřené, měl bys být připraven nechat si vykouřit péro! To je můj jazyk lásky! Nepotřebuju červené Ferrari! Můžu si koupit červené Ferrari! Jen umyj to zasra*ý nádobí! A já ti ho vykouřím! Je to tak snadné!“ prohlásila velmi rozvášněně Perry a tento její úryvek z rozhovoru nyní koluje po internetu. Ne ovšem příliš v pozitivním světle. Fanoušci si totiž myslí, že některé věci ze soukromí by si zpěvačka měla nechat pro sebe. 

Články, které by tě mohly zajímat