Právě vysíláme

Kdo mu poslal látku, která ho zabila? Ve vyšetřování smrti Matthewa Perryho vyvstaly nové otázky

22. května 2024 9:55
Kdo mu poslal látku, která ho zabila? Ve vyšetřování smrti Matthewa Perryho vyvstaly nové otázky

I když ke smrti slavného herce došlo již před více než půl rokem, stále je předmětem vyšetřování. Pitevní nálezy vyvolaly nové otázky.

Amerického herce Matthewa Perryho našli mrtvého ve vířivce v jeho domě v Los Angeles na konci října. Pitva prokázala, že zemřel na následky požití ketaminu.

Zprávy, které se na veřejnosti objevily po jeho smrti, potvdily, že herec podstoupil zhruba týden před tragickou událostí infuzní terapii ketaminem kvůli psychickým problémům.

Jak ale nyní uvádí americký server TMZ, pozdější pitevní a toxikologický rozbor ukázal, že ketamin nalezený v hercově těle v době smrti nepocházel z této léčby. Logicky tedy vyvstává otázka: kde herec ke ketaminu přišel?

Americký Úřad pro potírání drog (DEA) se nyní zaobírá možností, že Perrymu tuto látku někdo poslal poštou a do vyšetřování se proto zapojila i federální inspekce Americké poštovní služby (USPS).

Většina hercových kolegů se po zprávě o jeho skonu shodla na tom, že se Perrymu v poslední době dařilo dobře. Zdálo se, že se konečně zbavil svých démonů a dokonce se prý chystal založit nadaci pro lidi s podobnými problémy.

Články, které by tě mohly zajímat